Тур’я: «Хвала рукам, що пахнуть хлібом»

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році.

Свято в Україні відзначається дуже широко. Шанобливе ставлення до аграріїв завжди було в Україні, з покон віків її називали житницею всієї Європи.

У Тур’янському сільському будинку культури з нагоди цього свята відбулися святкові заходи під назвою «Хвала рукам, що пахнуть хлібом». У фойє будинку культури бібліотекарем Кобушка С.В була підготовлена газетно-журнальна виставка. Зі сцени лунали вітання від сільського голови Гуцал Л.М та директора ТОВ АФ «Тур’янська» Губа М.О. Були відзначені кращі працівники господарства та ветерани праці.

Музичні вітання надсилали аматори сцени сільського будинку культури, солісти: Никоненко Л., Гонтар О., Маслова С., Кобушка І., Демиденко А., Мушинська Р., Литвиненко Д., Рахманінова А., жіночий вокальний ансамбль «Калина», дитячий танцювальний колектив «Водограй» та вірші які підготували вихованці дошкільної групи «Сонечко» та учні 1 класу Тур’янського НВК.

Всіх присутніх частували смачним короваєм.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: