Нexaй зaвжди з вaми бyдyть вipa, нaдiя, любoв.

51813368

 

46824579.jpg

Ось і прийшла весна, а разом з нею і головне свято наших жінок – 8 Березня. Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє. У цей день жінка – це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю.

З нагоди Міжнародного жіночого дня в привітній залі Тур’янського сільського будинку культури зібрались місцеві жительки на святковий концерт.

З цим прекрасним святом жінок вітала голова сільської ради Людмила Гуцал, від усієї душі бажаючи здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії, миру, добра, злагоди.

А учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури подарували чудовий концерт. Своїми задушевними, переповненими любов’ю, ніжністю і вдячністю піснями вони вітали присутніх жінок. Родзинкою заходу були виступи дитячого хореографічного ансамблю “Водограй”.

07265776.jpg

Тож нехай, шановні жінки, у ваших душах завжди цвіте весна, у ваших родинах завжди буде лад, тепло і затишок, хай ніщо не затьмарить вашого настрою цього дня! Хай вам щастить в усьому, а Бог допомагає в усіх справах.

Залишайтеся завжди такими ж гарними, неповторними, ніжними та чуйними. Нехай завжди з вами будуть віра, надія, любов.
І.В Кобушка.
Фото С.В. Кобушка.
Інф. “Перемоги”

http://krasnews.at.ua/news/nekhaj_zavzhdi_z_vami_budut_vira_nadija_ljubov/2017-03-11-7500
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: