ТPAКТOP НA ПOЛI… ФУТБOЛЬНOМУ

s81879176

Колись краснопільські вболівальники зі стажем не без гордості стверджували, що трав’яне покриття місцевого стадіону «Колос» входить до переліку найкращих в Україні і що це не якісь вигадки, а це зазначали зірки вітчизняного футболу, яким доводилося грати проти місцевого «Явора» на домашньому стадіоні. Історія приховує, що говорили кілька десятків років тому тодішні зірки, але газон був справді чудовий.

Зате історія пам’ятає, що говорили далекі від футболу жінки у 2004 році, коли було прийняте рішення переорати газон, щоб засіяти його травою. Пам’ятаємо це добре, бо розвінчували на сторінках газети чутки, що нібито через фінансову скруту і брак вільних земель поле стадіону виділили під городи. Пройшло 12 років – і на стадіоні «Колос» знову працював трактор із навісними агрегатами, і знову спішимо заспокоїти жителів селища, що ніхто сіяти пшеницю чи сою тут не буде. Новина куди приємніша – це спроба реанімувати славу про стадіон «Колос».

Всі витрати, що стосуються обробітку грунту, забезпеченням високоякісним посівним матеріалом взяв на себе директор ФГ «Колос» Олексій Кунець. Робіт попереду багато, але сподіваємося, що наступного року у наших футболістів і вболівальників знову з’явиться привід пишатися полем улюбленого стадіону.

Між іншим, до відома вболівальників. Свої домашні матчі в цьогорічному розіграші першості Сумщини з футболу краснопільчани проводитимуть на стадіоні «Явір». Тож запрошуємо прийти, приїхати і підтримати улюблену команду.
Інформація «Перемоги».

 

Поділитися в соціальних мережах

Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Поділитися в Однокласниках
Рейтинг: 0

Автор публикации

Громадський портал Краснопілля - Редактор 9
не в сети 4 дні

Громадський портал Краснопілля - Редактор

Комментарии: 8Публикации: 5940Регистрация: 29-04-2016

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: