Гoдинa пaм’ятi

24490583.jpg

26 листопада в залі Тур’янського будинку культури завідуючою сільської бібліотеки Кобушка С.В. разом з директором СБК Кобушка І.В. проведена година пам’яті «Час зупинись… Люде слухай… Слухай і пам’ятай», присвячена Голодомору 1932-1933 років.

Мета заходу – ознайомити учнів з історичними передумовами виникнення голодомору, з політикою тих часів проти українського народу ;сприяти відновленню історичної пам’яті про голодомор 1932-33 років, формувати в учнів повагу до минулого України, до людей, які пережили страшне лихоліття голодомору, виховувати громадянську свідомість, почуття співпереживання.

До заходу були залучені учні Тур’янського НВК, які розповіли присутнім про події тих років, причини голодомору, його наслідки, про те хто винен в цій трагедії людства, про те що в ЗМІ мало висвітлюється ця історична проблема.

Звучали вірші у виконанні Левенець Лілії (9 клас), Кобушка Насті (4 клас), Макєєва Дениса та Чалих Любомира (5 клас). Завідуючою бібліотеки в залі була організована книжкова виставка, присвячена пам’яті жертв Голодомору.

01561543.jpg

Директором СБК здійснено музичний супровід заходу. На заході були присутні працівники сільської ради, педагоги та учні 2-9 класів Тур’янського НВК.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: