Вce гapнe, щиpe i пpиємнe нe зaбyвaєтьcя нiкoли

55455265

Завершивши трудовий шлях, кожна людина згадує про підприємство, організацію чи установу, колектив, де найбільш комфортно працювалося. Для нас, такими приємними і пам’ятними роками була робота у колишньому Агропромбанку «Україна», який нажаль, через проведення реформування у банківській сфері п’ятнадцять років, як припинив існування. Але час непідвладний для нас, тодішніх працівників Краснопільського відділення Агропромбанку «Україна», над пам’яттю про період роботи в цій банківській установі. 

Тут нас трудилося більше 30 чоловік. Колектив був дружній, професійний. Ми всі раділи за успіхи колег, допомагали завжди один одному долати труднощі і негаразди, підставляли плече. Саме про це, про незабутній період роботи в цьому банку ми з колегами згадували нещодавно під час зустрічі.

Звичайно не всі колишні працівники змогли прибути на цю зустріч. На превеликий жаль, деякі завершили свій життєвий шлях, це Чепусенко У.Г., Симоненко Т.В., Бесараб Т.О., Ноздріна Т.О., Брахно О.Я., Корольова Г.М. Царство небесне померлим, хай земля буде їх пухом.

Два чоловіка виїхало за кордон – Савченко О.М., Корх Н.І. Але про всіх ми говорили з особливою теплотою, про секрети професійної майстерності, риси характеру, звички і уподобання. Бо кожний працівник був справжньою особистістю, вносив у роботу колективу злагодженість, власний стиль роботи.

На зустрічі також були присутні два ветерани праці – це Стрілецька К.П. та Биченко В.Н., які мають по одному запису в трудовій книжці, а отже пропрацювали в одній системі держбанку. До речі, якщо говорити про таланти і уподобання колишніх наших працівників, то деякі реалізують їх на теренах народної творчості. Так, Голота Г.Г. та Воропай Н.В. є членами вокального ансамблю «Ветеран».

Приміром Сухіх О.В. знайшов себе у підприємницькій діяльності, Савченко І.І., Силенко І.І. і Кеда М.М. продовжують свій трудовий шлях в банківські сфері. Гузенко І.В. та Дмитренко Л.М., Голубка Н.В. на сьогоднішній день працюють в управлінні соціального захисту Краснопільської райдержадміністрації та пенсійного фонду. Та інші працівники, які змогли реалізувати себе в різних сферах життєдіяльності.

Життя не стоїть на місці, спливають, мов джерельна вода роки. Але тепла хвилююча зустріч, приємне спілкування і спогади надовго залишаться у нашій пам’яті, адже все гарне, щире і приємне не забувається ніколи.
В. Корнієнко,
депутат районної ради.

На знімку працівники колишнього Краснопільського відділення Агропромбанку «Україна». Фото 2000 року.

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/vse_garne_shhire_i_priemne_ne_zabuvaetsja_nikoli/2016-10-29-6958

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: